Forum
U¿ytkownicy przegl±daj±cy ten temat: Brak
Dodaj temat! Odpowiedz!
Indeks Forum -> Og³oszenia -> Kupie, Sprzedam, Zamienie, Inne -> Sprzedam -> Adidas Stan Smith Rea Online 
 Adidas Stan Smith Rea Online
 Autor: Wiadomo¶æ:
22.10.2021 09:19
laywin
Pierwsze literki... i cyferki
Pierwsze literki... i cyferki
Grupa: U¿ytkownicy
Postów: 7
Sk±d:
Oavsett om din vardagliga vita sneaker är Dam/Herr Adidas Stan Smith eller inte, är det svårt att förneka effekten av tennisskon. Även om paret ofta är känt för sina OG Fairway Green -accenter och Stan Smiths porträtt på hälfliken, förskjuter adidas lekfullt bilden av tennisspelarens ansikte för ett nytt erbjudande. Paret börjar med en välbekant slät, vit bas som är konstruerad av Primegreen-märkets miljövänliga alternativ till läder.

Dess hållbarhetsansträngningar omfattas ytterligare av innersulorna, som täcks av en korkstruktur, följt av Primegreen -märket tryckt ovanpå. Adidas Stan Smith Träningsskor I stället för de gröna signaturerna pryder det nya arrangemanget en svart hälflik och svarta logotyper på tungans etikett. Men den definierande detaljen är den tomma ramen på tungans etikett, som okarakteristiskt saknar Stan Smiths ansikte. Hans porträtt är istället tryckt på bakfoten på sidosidan och avslutar den minimalistiska men ändå roliga designen.

Konsten att samarbeta har suddat ut gränsen mellan popkultur och sneakers, tagit sneakers till mainstream och levererat stilar som tilltalar flera fanbaser. adidas, till exempel, har samarbetat med Disney ganska länge nu, till och med levererat en samling Adidas Stan Smith Lägsta Priset som innehåller över sex stilar som var och en hyllar en annan fan-favorit karaktärsduo. Detta paket fortsätter att expandera genom tillägg av en annan Peter Pan och Tinkerbell-tema Stan Smith.

För sin senaste ensemble njuter den ikoniska tennisskon av en enkel "Cloud White/Halo Ivory/Cloud White" -färg. Adidas Stan Smith Rea Online Handritad grafik på hälen hindrar emellertid att förslaget inte är helt tonalt. Pil-, jordklot- och blommotiv pryder trefoil-logotypen som ger både färgstark kontrast och en smink som påminner om Sean Wotherspons SUPEREARTH-samarbete med Three Stripes. Under fötterna återgår de enda enheterna till ett beprövat "Cloud White" -schema.

Detta lämnar innersulan och öglorna i en aqua och lila som påminner om hans vän. Shoppa Adidas Stan Smith Dessutom kommer erbjudandet med spetsdubraer som visar duons skrikande munnar med hänvisning till deras dagar på Scare Floor. Innersulor och en speciell låda med grafik av de två karaktärerna fullbordar arrangemanget med Disney-tema.

www.skorway.com     
Indeks Forum -> Og³oszenia -> Kupie, Sprzedam, Zamienie, Inne -> Sprzedam -> Adidas Stan Smith Rea Online 
Dodaj temat! Odpowiedz!

Warning: fopen(themes/modern/overall_footer.php) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/szubin/domains/szubin.info/public_html/includes/functions/std.php on line 8

Warning: filesize() [function.filesize]: stat failed for themes/modern/overall_footer.php in /home/szubin/domains/szubin.info/public_html/includes/functions/std.php on line 9

Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/szubin/domains/szubin.info/public_html/includes/functions/std.php on line 9