Forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: Brak
Dodaj temat! Odpowiedz!
Indeks Forum -> Ogłoszenia -> Kupie, Sprzedam, Zamienie, Inne -> Sprzedam -> Nike Blazer Mid Bedste Priser 
 Nike Blazer Mid Bedste Priser
 Autor: Wiadomość:
22.10.2021 09:28
laywin
Pierwsze literki... i cyferki
Pierwsze literki... i cyferki
Grupa: Użytkownicy
Postów: 7
Skąd:
Som en del af Nikes "Move to Zero" er Nike Blazer Mid Kvinder/Mænd blevet tweaked og opgraderet på en række måder. En sådan sag, der debuterede gennem officielle billeder for ikke længe siden, bragte patchworkkonstruktioner i spidsen, hvert panel højt i både farve og tekstur. I dag blev endnu en variation afsløret via sociale medier - og selvom det er en prøve, er det sandsynligt, at vi snart vil se noget lignende.

Mens det officielle par paradede D/MS/X, der minder om elementer, er prøven langt mere afdæmpet og ligner '77 -paret meget tættere. Læderstrimler fremhæver forfoden og øjensynene alligevel, her farvet en dyb sort for at supplere Swoosh lige ved siden af. Hvide mellemsål bringer derfor en lignende følelse af fortrolighed under fødderne, mens basen syr sammen quiltede stykker grøn, lyserød og brun farve. Det, der fortsat er i overensstemmelse med det førnævnte, er den Grind-monterede ydersål og den indvendige tungs definition af "Move to Zero."

Med udgangspunkt i Gode Priser på Nike Blazer Mid bygningen tilføjer Nike nogle åbenlyse vandreskoapplikationer i form af pull-fanerne på tungen og hælen, de metalliske øjenlåg ved anklen, de snørebånd med snørebånd og zig-zagging udvendige kontrastsyninger, der regelmæssigt er blevet set på Nike ACG og trailfodtøj gennem de første år. Hvis du havde brug for mere bevis, skulle den kæmpe patch på hælen, der skildrer det store udendørs, hvile enhver debat om inspirationen bag denne udgivelse.

Lysegrå behåret ruskind udgør hovedparten af ​​parrets overdel, men et delvist revnet arrangement overtager profilsvindene og hælunderlaget. Nike Blazer Mid Bedste Priser Begge komponenter er animeret af en kontrasterende lyserød tone, der også vises på tungeetiketten og sokforet, sidstnævnte har Nike Blazer's mid-top-navn samt følgende meddelelse: "Standing the test of time." Soleenheder holder tingene enkle med et lidt “ældet” look, mens blonder dubraes giver et metallisk strejf til forslaget.

Et tumlet læder konstruerer meget af profilen, det er udvendigt farvet i en gradientlignende behandling. Den brune begynder mørk langs kraven og armaturer tilstødende og lysner derefter gradvist mod tåen. Køb Nike Blazer Mid Og de overlejringer vi finder, som foretrækker en ruskindsfølelse, kontrast i en off-white nuance, en der bedre supplerer værktøj, snørebånd og for. Endelig former black-out corduroy Swoosh, der matcher hælfanen tonalt, hvilket fungerer som baggrund for det svampeaccenterede Nike-logo.

www.bdftwr.com     
Indeks Forum -> Ogłoszenia -> Kupie, Sprzedam, Zamienie, Inne -> Sprzedam -> Nike Blazer Mid Bedste Priser 
Dodaj temat! Odpowiedz!

Warning: fopen(themes/modern/overall_footer.php) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/szubin/domains/szubin.info/public_html/includes/functions/std.php on line 8

Warning: filesize() [function.filesize]: stat failed for themes/modern/overall_footer.php in /home/szubin/domains/szubin.info/public_html/includes/functions/std.php on line 9

Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/szubin/domains/szubin.info/public_html/includes/functions/std.php on line 9